Ceafa de porc (marinata) la gratar

canada goose outlet store montreal canada goose jakke tilbud canada goose jakke tilbud canada goose jakke tilbud canada goose victoria parka dba canada goose jacket cruelty canada goose victoria parka army
Eşti prima dată pe blog? Nu uita să dai un LIKE pe Facebook pentru reţete, poze şi discuţii despre mâncare.
Mulţam pentru vizită!
Daca e vară, e vremea grătarului ,si parca nu e gratar daca nu este si carne de porc.

Carnea de porc la gratar se poate prepara in zeci de feluri insa va prezint metoda pe care o folosesc eu.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc
  •  zeama de la o jumatate de lamaie
  • 5-6 graunti de usturoi
  • 5-6 linguri de bere
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute (daca vreti sa fie picanta)
  • cateva rondele de ardei iute (daca vreti sa fie picanta)
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2  lingurita piper
  • 1 lingurita condimente pentru porc
  • 1-2 linguri de ulei

Mod de pregatire:
Se amesteca toate condimentele cu uleiul,berea si zeama de lamaie.

Se toarna peste carnea de porc si se da la frigider pentru minim 2 ore.

Se aseaza carnea pe gratarul incins si se lasa pana cand se rumeneste.

Se serveste calda cu garnitura dorita.

Va asigur ca este frageda si delicioasa :)
Pofta buna!

2 Comments

  1. 10-29-2012

    am incercato este excelenta in ambele variante ne piperata si piperata

    • 10-29-2012

      Mu bucur foarte mult ca ti-a placut.

Lasă un răspuns

canada goose outlet store montreal canada goose jakke tilbud canada goose jakke tilbud canada goose jakke tilbud canada goose victoria parka dba canada goose jacket cruelty canada goose victoria parka army
Citește articolul precedent:
Final aripioare
Aripioare marinate la gratar

Pentru ca vara fara gratar parca nu este vara va prezint o reteta delicioasa de aripioare la gratar. La munte,...

Închide