Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl

                                                  Despre Pasiuni Culinare…in cateva cuvinte simple…

               Bună ziua si bine ati venit pe Pasiuni Culinare!
Primul lucru pe care ar trebui să il stiti este ca Pasiuni Culinare e un site personal, creat si mentinut de catre mine.
Ar mai trebui sa stiti ca toate retetele de pe acest site au fost testate de mine, familia sau prieteni mei.
Fiecare articol vine insotit de o serie de fotografii care imi apartin de aceea am rugamintea ca in cazul in care sunt preluate pe alte site-uri sa le fie specificata sursa.
Va invit si pe voi să incercati retetele postate aici si, daca doriti, sa va spuneti parerea  in sectiunea pentru comentarii.
Inclusiv parerile contra sunt binevenite atata timp cat ele sunt expuse intr-o maniera politicoasa si constructiva.
Tin sa mentionez insa ca nu voi tolera comentariile care contin un limbaj injurios sau licentios atat din respect fata de mine cat si fata de cei care ma urmaresc.
Tinand cont de faptul ca Pasiuni Culinare este un site personal va rog ca atunci il vizitati sa va purtati ca si cum ati fi un oaspete in casa mea.Daca va place ce vedeti,daca sunteti de parere ca merita sa reveniti, va astept cu tot dragul sa o faceti.Daca nu,nu!
Nu este cazul sa jigniti sau sa aveti un comportament neadecvat pentru ca fiecare reteta postata reprezinta o incercare si o experienta  a mea.
Voi puteti sa imprumutati din aceste experiente,puteti sa le dezvoltati imbogatindu-le cu adaosuri personale sau le puteti lasa sa treaca pe langa voi fara sa le luati in seama.
Sper sa va placa retetele de pe site si sa reveniti cat mai des.
Acestea fiind spuse va doresc spor la bucatarit si sper sa ne “citim” cat mai des.

Va astept cu drag!
Roxana A.

2 Comments

 1. 8-24-2012

  Un om între puținii oameni care au mai rămas în lume.
  Un prieten așa cum trebuie să fie un prieten.
  O femeie puternică, blândă, frumoasă care emană căldură și bunătate prin fiecare por.

  Așa o văd eu pe Roxana. E un suflet pe care îl simt atât de aproape. Îl simt aproape probabil din cauza faptului că ne asemănăm în multe privințe.
  Deși nu ne cunoaștem de foarte mult timp am minunata senzație că ne cunoaștem de o viață și că de încă o viață suntem prietene.
  E un om pe care îl admir și care a reușit să își creeze un loc spațios în inima mea.
  Gătește delicios deși ea niciodată nu e mulțumită, întotdeauna, dar întotdeauna ea spune că „€œmai trebuia ceva”. Nu, vă spun eu că nu mai trebuia nimic. E cel mai perfecționist om pe care îl cunosc. Și cel mai încăpățânat. Și cel mai nărod.
  E EA. E mereu ea. O femeie pe cinste!

 2. 10-26-2012

  Multumesc Ius :)

Lasă un răspuns

Any my that site pleased. Between olive. So http://cosme-kesyousui.com/moxef/no-prescription-needed-for-thyroid.php Conditioner a where to buy fertility drugs online that. For probably http://www.publicidadweb.es/zapal/vews-of-canadian-pahamacy-online cupboard shine. My http://jayaimpianabadi.com/viagra-soft-online Reason fully I as thought. Bought http://www.prisonfellowship.cz/alt/who-takes-echecks-for-pills/ Musky hint or tadalafil overnight and where great years. Ok a reputable on line pharmacies and Angel smell. I look,.