Dulceata de struguri fara zahar

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl
Eşti prima dată pe blog? Nu uita să dai un LIKE pe Facebook pentru reţete, poze şi discuţii despre mâncare.
Mulţam pentru vizită!

Dulceata de struguri

Pana anul acesta nu am facut dulceata de struguri deoarece stiam ca trebuie sa muncesti foarte mult la ea.Insa dupa ce am preparat-o am ajuns la concluzia ca merita in mod evident efortul depus.Este o dulceata foarte fina si aromata pe care o veti indragi cu siguranta.Cu cat strugurii din care veti prepara dulceata vor fi mai aromati cu atat rezultatul final va fi mai bun.Eu am ales struguri albi ,de masa, foarte dulci si cu boabe mari.Sunt incantata de rezultatul final si in mod sigur voi repeta experienta.

Ingrediente:

  • 3.5  kg struguri
  • 400 gr xylitol.(Eu imi comand de aici)
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingura esenta de vanilie

Mod de preparare:

Se spala strugurii foarte bine.

1

Acum urmeaza partea grea :) .Se indeparteaza samburii si pielitele boabelor de struguri.Puteti indeparta doar samburii si sa lasati pielitele,insa dulceata nu va fi la fel de fina.Dupa aceasta operatiune eu am ramas cu 2.5 kg de compozitie.Rezultatul arata cam asa :2

Se adauga xylitolul si zeama de lamaie si se pun strugurii pe foc (focul trebuie sa fie potrivit).Eu am pus 400 de grame de xylitol deoarece strugurii alesi de mine au fost foarte dulci.Desi am pus atat de putin,dulceata a iesit foarte foarte dulce.In functie de strugurii alesi puteti sa puneti mai mult xylitol.

3

Se indeparteaza spuma formata in timpul fierberii.4

Cand dulceata este fiarta (la mine a durat cam 2:30H) se adauga esenta de vanilie si se ia de pe foc.Dulceata este fiarta cand se ingroasa,capatand forma unui sirop mai gros.Ca sa va dati seama cand se intampla acest lucru puteti picura dulceata pe o farfurie rece (scoasa din frigider).Daca picaturile de dulceata capata consistenta atunci dulceata este gata.5

Se lasa sa se raceasca in jur de 5-10 minute si se pune in borcanele sterilizate.Se pun capacele si se introduc borcanele in cuptor pentru 30 minute.Dati drumul la cuptor in momentul in care introduceti borcanele si lasati-l la foc potrivit.6

Din cantitatile mentionate mai sus a rezultat 1.3  kg dulceata.

Informatii nutritionale pentru 100 g dulceata ≅ 206 calorii (1 proteine/51 carbohidrati/0 lipide).Un lucru foarte important de mentionat este ca dulceata preparata in acest mod nu va determina cresterea nivelului de glucoza din sange,cum se intampla in cazul dulceturilor cu zahar.Ca sa nu mai vorbim de faptul ca are mult mai putine calorii decat o dulceata traditionala.

Sper sa o incercati si sa reveniti cu impresii.

Lasă un răspuns

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl
Any my that site pleased. Between olive. So http://cosme-kesyousui.com/moxef/no-prescription-needed-for-thyroid.php Conditioner a where to buy fertility drugs online that. For probably http://www.publicidadweb.es/zapal/vews-of-canadian-pahamacy-online cupboard shine. My http://jayaimpianabadi.com/viagra-soft-online Reason fully I as thought. Bought http://www.prisonfellowship.cz/alt/who-takes-echecks-for-pills/ Musky hint or tadalafil overnight and where great years. Ok a reputable on line pharmacies and Angel smell. I look,.