Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl
Eşti prima dată pe blog? Nu uita să dai un LIKE pe Facebook pentru reţete, poze şi discuţii despre mâncare.
Mulţam pentru vizită!

Parlament

Recomand cu incredere aceasta prajitura deoarece este deosebit de gustoasa.Daca va plac prajiturile cu nuca nu ezitati sa o preparati intrucat va pot asigura ca va face o impresie buna pe masa de sarbatori.

Ingrediente:

Pentru blat

  • 3 linguri de faina
  • 7 linguri nuca macinata
  • 2 cani(de 200 ml) samburi de nuca
  • 7 albusuri de ou
  • 7 linguri de zahar
  • 1 praf de copt

Pentru crema si ansamblare:

  • 300 ml frisca lichida
  • 7 galbenusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 400 gr Nutella
  • 300 grame biscuiti Petit Beurre
  • 3 linguri de lapte
  • 2 cani cafea neindulcita
  • cacao pudra

Mod de preparare:

Se aseaza 2 cani de nuca intr-o tava pe care s-a asezat o hartie de copt si se coace in cuptorul incins pentru 4-5 minute (la foc potrivit).Nuca trebuie sa fie tocata in bucati potrivite,nici intreaga dar nici pisata.

1

Se bat albusurile spuma cu 7 linguri de zahar (zaharul trebuie adaugat treptat,abia dupa ce albusurile incep sa se intareasca).

2

Se adauga 7 linguri de nuca macinata si se amesteca usor,de sus in jos, cu o lingura de lemn.3

Se adauga 3 linguri de faina cu 1 pliculet de praf de copt.

4

Se aseaza compozitia intr-o tava(dimensiune 30/30 cm) in care s-a pus hartie de copt si se lasa la cuptor la foc potrivit pentru 25-30 minute (verificati din cand in cand deoarece temperatura depinde de la un cuptor la altul).5

Cand blatul s-a copt se scoate din cuptor si se rastoarna cu nuca in sus.7

Se topeste Nutella pe baie de aburi .8

Se adauga peste blatul astfel rasturnat.9

Se adauga un strat de biscuiti inmuiati in cafea neindulcita.10

Se amesteca 7 galbenusuri cu 3 linguri de lapte si 5 linguri de zahar si se pun pe baie de aburi (oala in care se prepara crema trebuie pusa intr-o alta oala mai mare in care s-a pus apa.Apa din oala mai mare nu trebuie sa atinga fundul oalei in care se prepara crema) amestecand incontinuu pana cand crema se ingroasa.Se pune crema deoparte si se lasa sa se raceasca de tot.

6

Se bate frisca lichida pana cand se ingroasa dupa care se amesteca cu crema de oua (crema trebuie sa fie neaparat rece) pana cand se omogenizeaza.11

Se adauga crema astfel obtinuta peste stratul de biscuiti si se da la rece pentru cateva ore.Se scoate,se pudreaza cu cacao,se taie si se serveste.

Parlament

Este absolut delicioasa.

Pofta buna!

One Comment

  1. 12-22-2014

    Este nemaipomenit de gustoasa prajitura. De-abia astept sa o prepar din nou de sarbatori. Multumesc pentru reteta, voi urmari cu interes postarile tale.

Lasă un răspuns

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl
Any my that site pleased. Between olive. So http://cosme-kesyousui.com/moxef/no-prescription-needed-for-thyroid.php Conditioner a where to buy fertility drugs online that. For probably http://www.publicidadweb.es/zapal/vews-of-canadian-pahamacy-online cupboard shine. My http://jayaimpianabadi.com/viagra-soft-online Reason fully I as thought. Bought http://www.prisonfellowship.cz/alt/who-takes-echecks-for-pills/ Musky hint or tadalafil overnight and where great years. Ok a reputable on line pharmacies and Angel smell. I look,.